SHARE:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De cele mai multe ori, diferenta dintre monotonie si arta este data de corpurile de iluminat. Alese corespunzator, corpurile de iluminat completeaza stiluri, creeaza si personalizeaza ambiente, imbunatatesc aspecte, ofera o oarecare dispozitie, pun in valoare culori si texturi.

In tabloul general al unui design de interior, gasirea unor corpuri de iluminat potrivite este o actiune la fel de importanta ca si alegerea culorilor, pieselor de mobilier si altor decoratiuni.

Stilurile in care se incadreaza designul corpurilor de iluminat pot fi diverse, fie ca vorbim de un stil clasic, contemporan, modern, rustic sau glamour este important ca alegerea sa o facem in asa fel incat corpurile sa se adapteze la stilul de decorare al incaperii. Spre exemplu, pentru stilul clasic sunt recomandate candelabrele, de la cele simple, din inox sau fier forjat, la cele mai sofisticate; pentru un stil modern, se aleg corpuri de iluminat în care sa predomine culorile tari – orange, rosu, verde, chiar si negru, combinaţia inox cu sticla fiind una ideala. In designul scandinav, corpurile de iluminat joaca un rol extrem de important, ele compensand lipsa mobilierului.

Design Concept importa corpuri de iluminat de la Nowodorski din Polonia, Nova Luce din Grecia, Eglo din Austria, Lika din Croatia, Markslojd & Creative lighting din Suedia si multi altii. Asiguram consultanta, transport si montaj.