Prelucrare CNC

Tehnologia de prelucrare CNC

Tehnologia de prelucrare CNC

Este o metoda complexa si exacta de prelucare a materialelor dure cu ajutorul unui utilaj care se misca in 3 axe X,Y si Z si prin care se vor obtine piese debitate pe contur, profilate, gravate sau degrosate. Dispunem de utilaje performante cu care putem reazila aceste operatiuni atat pentru modelele standard aflate in portofoliul nostru cat si pentru proiecte speciale.

1

Debitare CNC

Debitare Nesting CNC reprezinta tehnologia de taiere in piese cu forme geometrice diverse, sau de perforare a materialelor folosind freze de grosimi si marimi diferite.
2

Frezare canale si profiluri

Prin tehnologia de prelucrare CNC in 3 axe, piesele debitate pot fi conturate pe margini cu muchii drepte, rotunjite sau profilate si se pot obtine forme complexe prin crearea de canale de grosimi si adancimi diferite.

3

Degrosare

Degrosarea este procedeul prin care materialul se subtiaza in anumite locuri si creaza un efect volumetric 3D al unei forme sau text.

4

Gaurire CNC

Serviciul de gaurire CNC este destinat celor care doresc sa preia piesele pentru montaj prevazute cu toate gaurile de balamale, demontabili, serie rafturi, glisiere sau orice alt accesoriu folosit in industria mobilierului.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.