Servicii

1

Consiliere si design interior

Design Concept reprezinta, un standard in asigurarea designului rafinat al mobilierului, oferind solutii optime din punct de vedere tehnic, ergonomic, estetic si functional.

Flexibilitatea de care dam dovada in executia celor mai diverse solicitari venite din partea clientilor, ofera posibilitati nenumarate acestora in realizarea celor mai indraznete proiecte de mobilare si amenajare interioara. Seriozitate, perseverenta, creativitate, sunt valorile cu care designerii nostri lucreaza la propunerile de amenajare, valori pe care le cultivam in permanenta si care ne motiveaza zilnic.

Proiectia amenajarii va ofera o pespectiva clara asupra viitoarei dumneavoastre locuinte sau birou.

2

Mobila la comanda

Mobilierul este produs in fabrica proprie cu utilaje moderne si o echipa tanara si motivata. Realizarea unui mobilier care sa fie in egala masura modern, perfect integrat in spatiu si care sa corespunda perfect din punct de vedere chromatic gusturilor fiecarui client este una din provocarile noastre preferate.

Calitatea unui mobilier nu este data doar de materialele si feroneria folosite ci si de precizia debitarii si gauririi prin prelucrare cu comanda numerica (CNC) a placilor de mdf si pal, a cantuirii cu prefrezare a placilor de pal si a vopsirii pieselor de mdf in camere special amenajate si protejate de praf si impuritati.

3

Transport si montaj

Dispunem de logistica proprie care va asigura transportul produselor comandate in siguranta pana la locuinta sau biroul dumneavoastra, urmand ca echipa de montaj sa continue cu aceeasi seriozitate dispunerea si asamblarea mobilierului.