Blog

Profitati la maxim de spatiul vostru folosind aceste idei de aranjament pentru living

Profitati la maxim de spatiul vostru folosind aceste idei de aranjament pentru living

Mobilatul unui living deschis poate fi un proces greoi, dar crearea unui astfel de spatiu intr-un apartament mic poate fi foarte dificil. Pentru a va ajuta sa profitati la maxim de spatiul din living-ul vostru, am facut o lista cu design-uri de living-uri care reusesc sa faca doua camera dintr-una. De la o insula de bucatarie care se comporta ca o mica sufragerie, la un living care ascunde un pat incorporat, iata noua idei de living care au dublu rol.
  1. Iubiti mansardele
Aveti un spatiu limitat in garsoniera voastra? Nu-i nicio problema. Un pat mansardat cu linii curate creaza o zona distincta de dormit chiar si in cele mai mici living-uri fara a ocupa prea mult spatiu.
  1. Separati spatiile cu paravane elegante
Un paravan in stil antique desparte living-ul de sufragerie, si ofera si un spatiu sic pentru a agata gentile de mana, palariile si esarfele.
  1. Pericol triplu
O piesa de mobilier pozitionata perfect poate sa transforme un living in trei spatii unice. Ca exemplu: un birou asezat langa pat imparte living-ul deschis si spatiul pentru dormitor creand spatiu de depozitare langa pat si un spatiu de lucru potrivit.
  1. O oaza pentru micul dejun
Cui ii pasa daca garsoniera este atat de mica incat bucataria este in living? O masa inalta poate sa joace rolul unei insule de bucatarie si un mic coltisor pentru micul dejun in living-uri de orice dimensiune.
  1. Alegeti covorul potrivit
Sunteti blocati intr-un living mare cu foarte putin spatiu pentru bucatarie in casa voastra? Folositi un covor distinct pentru a delimita zona sufrageriei intr-un living spatios.
  1. Fiti creativi cu draperiile
Cand nimic altceva nu mai este posibil, puteti oricand sa va bazati pe draperii pentru a va ajuta sa desemnati o zona pentru dormit intr-un living deschis. Create un colt distinct pentru dormit in cadrul oricarui living prin inchiderea unei zone cu ajutorul unor panouri cu draperii.
  1. Creati o partitie
Sunteti in cautatrea unei modalitati ingenioase pentru a crea o zona potrivita de dormit in living-ul mic din garsoniera voastra? Puteti folosi un cadru pentru pat care creaza un coltisor unic pentru dormit precum si spatii suplimentare pentru depozitare.
  1. Faceti-va mobilierul multifunctional
Nu subestimati niciodata impactul pieselor de mobilier multifunctional atunci cand incercati sa creati doua camere dintr-una. O platforma mai inalta pentru pat cu spatiu de depozitare se comporta ca un despatitor intr-un living mansardat.
  1. Cresteti o gradina in living
Daca ati crezut ca nu puteti avea o gradina de interior in living-ul vostru, mai ganditi-va o data. Plasati o biblioteca inalta si deschisa in fata unei ferestre din living pentru a crea un perete cu plante de sine statator, o gradina cu plante de interior intr-un spatiu de orice dimensiune. Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/best-living-room-layouts-36633619