Blog

Inainte si dupa: Acest dormitor este argumentul perfect pentru a va vopsi tavanul in roz

Inainte si dupa: Acest dormitor este argumentul perfect pentru a va vopsi tavanul in roz

Cu un mobilier minimalist si cu accente delicate, acest apartament emana un aer lejer. Dar dormitorul inundat de lumina naturala avea nevoie de o renovare pentru a iesi in evidenta.

Daca sunteti dispusi sa experimentati cu acest stil, puteti gasi inspiratie in locurile cele mai putin probabile: tavanul. Se spune ca tavanul trebuie sa fie alb – dar nu stim exact cine sunt acele persoane care spun lucrul acesta, noi spunem ca albul este doar inceputul.

Pentru proprietara apartamentului, oportunitatea de a vopsi aceasta suprafata sub-apreciata inseamna ca a putut sa flirteze cu una dintre culorile preferate: rozul. Cu ajutorul ColorSnap® Visualizer App de la  Sherwin-Williams®, aceasta a gasit inspiratia pentru culoare. Cu caracteristica “Match a Photo”, puteti  poza culoarea de inspiratie, fie ca este vorba de o vaza, un memento, sau in acest caz, o perna, pentru a gasi potrivirea exacta pentru culoarea Sherwin-Williams. Trebuie doar sa apasati pe diferite puncte din imagine pentru a gasi nuanta cea mai apropiata, pentru o paleta plina de recomandari personalizate.

Culoarea aleasa de proprietara a fost Blushing SW 6617, pe care a folosit-o sa vopseasca tavanul, ceea a transformat dormitorul deja dragut intr-unul senzational. Acesteia ii place senzatia de calm si relaxare pe care i-o induce spatiul – “ca un nor pufos peste camera”, asa cum a numit-o aceasta. Ne place cum vopselele au capacitatea de a lega elementele de accent din camera; aici, culoarea Blushing aduce caldura fara a sacrifica senzatia de libertate. Si da, si sotului ei i-a placut. Aceasta este puterea culorii.

Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/before-after-pink-ceiling-paint-makeover-34550334