EXPO CASA MEA

16-19 mai 2013: targ expozitional Expo Casa Mea organizat de Medien Holding la Romaero Baneasa.
Pe langa standul amenajat am fost prezenti cu toate ideile bune si inovatoare pentru vizitatorii care ne-au cerut sfatul in amenajarea locuintei.

La targ au fost prezenti specialisti in toate domeniile care au venit in intampinarea vizitatorilor cu solutii practice, moderne si de calitate si preturi pe masura nevoilor tot mai exigente ale cumparatorilor.
Pentru noi targul a fost o surpriza din partea vizitatorilor care si-au exprimat dorinta de a aplea la un specialist pentru decorarea locuintei, si care au inteles eficienta organizatorica si practica precum si ideile elegante propuse de un designer de interior.

Au fost 4 zile de discutii, schite, proiecte, solicitari si interviuri la sfarsitul carora ne declaram multumiti si speram ca si cei care au trecut pragul standului nostru sa fi ramas, pe langa cateva sugestii primite, cu o impresie la fel de placuta.

Solicitari si interviuri la sfarsitul carora ne declaram multumiti si speram ca si cei care au trecut pragul standului nostru sa fi ramas, pe langa cateva sugestii primite, cu o impresie la fel de placuta.