Blog

Cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru casa voastra

Cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru casa voastra

Nimic din ce ati putea face pentru casa voastra nu este degeaba, dar am gasit cateva lucruri care ajuta in mod special la transformarea locuintei voastre – lucruri care sunt mult peste decorarea casei si care ajung la baza a ceea ce va face sa va simititi cu adevarat fericiti acasa.
  1. Adaugati obiecte de arta care va atrag
Exista un motiv pentru care oamenii folosesc agatatul obiectelor pe pereti ca un mod de a spune ca s-au mutat cu adevarat intr-un spatiu. Obiectele de arta sunt cele care dau unei case sufletul ei, o calitate indefinita care o diferentiaza de alte spatii. Vorbim despre obiecte de arta care va atrag, si vorbim despre un spectru larg cu un scop: obiectele de arta potrivite pentru spatiul vostru sunt obiecte care va fac sa va simtiti bine, fie ca este vorba de un obiect vintage care v-a captat atentia intr-un magazin, un tablou facut de bunica voastra sau o fotografie marita facuta in ultima vacanta pe care ati avut-o.
  1. Rasfatati-va cu acea piesa mare de mobilier pentru “adulti” pe care ati vrut-o din totdeauna
Daca inca mai aveti acea saltea japoneza veche, sau acea canapea veche colorata ciudat, primita de la cineva, inlocuirea lor cu o piesa noua care va place cu adevarat (sau cu o piesa vintage care va place cu adevara) puteti sa transformati in totalitate aspectul camerei. Nu trebuie sa schimbati totul dintr-odata, sau sa cumparati obiecte care sa se potriveasca cu noua achizitie. Daca aveti un obiect de calitate care arata foarte bine, precum o canapea sau un covor mare, toate celelalte lucruri se vor potrivi in jurul lui.
  1. Faceti curatenie generala (si aranjati lucrurile)
O casa care este cu adevarat curata, nu doar ca arata curata – se simte curata. Exista un anume sentiment de atmosfera usoara cand se face acest lucru. Daca nu sunteti tipul de persoana care sa stea un week-end intreg sa faca curatenie generala, ganditi-va sa angajati o firma de curatenie. O curatenie generala o data sau de doua ori pe an nu este un lucru rau.
  1. Impartiti casa cu un animal de companie
Animalele de companie nu sunt pentru toata lumea, dar cei care iubesc animalele ar trebui sa aiba unul, cu toate ca acest lucru inseamna un pic mai multa munca.
  1. Umpleti casa cu oameni pe care ii iubiti
Desigur ca este minunat sa aveti o casa foarte frumoasa, dar ceea ce face sa iubiti casa si mai mult este sa o impartiti cu alte persoane. Cand invitati persoane – fie ca aveti o petrecere, fie ca aveti prietenii la cina – va ajuta ca creati amintiri in locuinta voastra care vor anima spatiul pentru mult timp.   Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/the-5-best-things-you-will-ever-do-for-your-home-217053