Blog

8 solutii geniale care se incadreaza in buget pentru spatii mici

8 solutii geniale care se incadreaza in buget pentru spatii mici

Daca nu sunteti foarte impresionati de stadiul in care se afla mica voastra locuinta in acest moment, va sarim in ajutor cu cateva idei pentru a o imbunatati. Si nici una dintre aceste idei nu o sa va falimenteze, asa ca sunt potrivite si pentru cei care au un buget mai mic.
  1. Sculptati un coltisor pentru sufragerie
 Cu toate ca in aceasta incapere nu este loc decat pentru un scaun, spatiu minim de lucru si cateva rafturi flotante, dimensiunea acestei bucatarii sigur nu este primul lucru care va capteaza atentia. Prin adaugarea unor elemente precum gresie cu un model in alb si negru (foarte usor de obtinut prin utilizarea unor placi autocolante de vinil), sfoara infasurata in jurul conductei de caldura si placi auto-adevize de lemn pentru a crea un spatiu intim, aceasta bucatarie are un aer mai luxos.
  1. Folositi podeaua
Cand nu exista suficient loc pentru un set de scaune care sa completeze canapeaua din living, aceste perne groase (comode) si colorate pentru podea isi insusesc acest rol cu succes. Nu doar ca au un aspect placut, dar au si dublu scop ca locuri suplimentare se asezat pentru musafiri.
  1. Spatiu inghesuit? Mergeti pe culori deschise
Cand aveti loc doar pentru o zona micuta pentru birou, folositi spatiul la maxim cu piese simple si in culori deschise, precum acest birou simplu si acest scaun modern. Peretele cu dungi orizontale da senzatia unui spatiu mai larg, iar plantele alese, dispuse pe verticala dau o senzatie de inaltime.
  1. Deschideti
Aceasta oglinda de perete cu rama aurita de dimensiune substantiala de la H&M ofera un aspect luxos la un pret care se incadreaza in buget. Cu rama aurie si un lant care se potriveste, puteti inviora orice spatiu si sa dat un sentiment de deschidere.
  1. Nu irositi spatiul de pe perete
Cand nu aveti suficient spatiu pentru un dulap normal de baie, folositi toate avantajele pe care le aveti. Puteti robinetii in perete si economisiti spatiu in spatele chiuvetei. Oglinda mare ajuta la crearea senzatiei de spatiu, iar spatiul de depozitare de sub chiuveta are si mult sens daca spatiul este important.
  1. Depozitati-va pantofii
Pentru acele persoane care au mai mule perechi de pantofi decat recunosc, acest organziator de pantofi care economiseste spatiu va va ajuta sa va dati seama ce aveti mai exact sub forma de gramada la baza dulapului. Dupa cum se poate observa in imagini, patru dintre aceste organizatoare sunt asezate impreuna, dar chiar si unul dintre acestea ar insemna o diferenta enorma in efortul vostru de a economisi spatiu.
  1. Nu aveti canapea? Nicio problema
Daca nu aveti spatiul pentru o canapea normala in spatiul mic de locuit, un scaun de colt, modern va fi mai mult decat suficient in departamentele stil si functie. Redirectionati atentia de la dimensiunea mica a camerei prin adaugarea unor elemente dragute de decor precum blana de oaie, perne de inspiratie sud-vestica, macrameuri care se pot agata de perete si multe plante agatate la inaltimi diferite.
  1. Gasiti o masa mica
Din moment ce aceasta masuta este atat de ingusta, o puteti pune in cele mai mici spatii cu usurinta. Puteti sa o puneti in living, in foisor, in bucatarie si chiar si in baie. Feroneria este inclusa pentru o asamblare usoara si vine in trei culori pentru a complementa diferitele stiluri de decor. Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/budget-friendly-small-space-tips-262566