Blog

5 elemente de decor care merita cumparate dintr-un magazin de bricolaj

5 elemente de decor care merita cumparate dintr-un magazin de bricolaj

Magazinul de bricolaj este locul perfect pentru momentele in care aveti nevoie de suruburi, placi de lemn si alte articole pentru constructii, dar nu pare a fi primul loc la care va ganditi cand vine vorba despre decorat.
  1. Covoare
Cand sunteti in cautare de covoare, magazinul de bricolaj nu pare a fi prima optiune, dar asta nu inseamna ca nu poate fi. In unele magazine de acest tip puteti gasi covoare foarte frumoase, iar daca nu au pe stoc dimensiunile de care aveti nevoie, va pot face o comanda speciala.
  1. Feroneria
Acestea nu sunt chiar o surpiza, dar este usor sa le trecem cu vederea. Poate ca dati o fuga pana la magazinul de bricolaj atunci cand va renovati bucataria sau cand va schimbati manerele de la usi, dar nu uitati ca au optiuni destul de bune pentru proiectele personale precum restaurarea pieselor de mobilier. De cele mai multe ori pe website au o gama mult mai larga de produse.
  1. Plante de interior
Sigur ca sunteti de parere ca intr-un magazin de bricolaj gasiti tot ce aveti nevoie pentru gradina, dar nu uitati ca au si plante de interior. Daca luati cate una de fiecare data cand treceti pe la magazin, in scurt timp aveti o casa plina de plante vesele.
  1. Corpuri de iluminat
Nu trebuie sa va placa toate modelele de lampi si lustre din magazinele de bricolaj, dar sigur puteti gasi unele modele frumoase ascunse printre rafturi, daca treceti peste evidentele optiuni traditionale.
  1. Oglinzi si decoratiuni
Puteti gasi si oglinzi si alte mici obiecte decoarative in magazinul de bricolaj din zona. Daca magazinul este suficient de mare, atunci puteti gasi chiar un culoar sau jumatate de culoar dedicate unor elemente alese precum perdele, oglinzi, lampi de birou si alte obiecte de acest gen.   Sursa: https://www.apartmenttherapy.com/best-decor-finds-at-home-depot-248472